BÜLENT  YAĞMUR
Deputy Chairman

BÜLENT YAĞMUR

Aslen Kırşehir’li olan Bülent Yağmur 1976’da Zonguldak / Ereğli’de doğdu. Baba adı Musa, anne adı Nazik'tir..

İlkokulu Cumhuriyet İlkokulunda, Orta ve Lise tahsilini Zonguldak Ereğli İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu. Ankara Barosuna bağlı Serbest Avukat ve Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı Levhasına kayıtlı Arabulucudur.

Gençlik Kolları Kurucu MKYK üyeliği, Ankara İl Başkanlığı İl Hukukçusu ve Eğitimcisi, Keçiören Belediye Meclis üyeliği, Keçiören İlçe Başkanlığı, Yurtdışı SKM Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 7 Haziran 2015 25. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Ankara Milletvekili adayıdır. Adalet Gönüllüleri Derneği Kurucusu ve Başkan Yrd. Hukuk ve Değişim Derneği Kurucusu ve Başkan Yrd. Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Kurucusu ve Genel Sekreterliği, Hukukçular Birliği Vakfı, Huder, Hukukder Yönetim kurulu Üyeliği, Muhafazakar Demokrat Düşünce Topluluğu Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Yunus Emre Gençlik Kulübü Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü.

Orta düzeyde İngilizce, Arapça bilen Sn Yağmur, evli ve 2 çocuk babasıdır.