03-07-2021 16:29:33

"2023 seçimlerini de 2024 seçimlerini de kazanacağız"

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen, Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen 81 İl AR-GE ve Eğitim Başkanlığı Çalışma Kampı’nın açılışında konuştu.

Şen, Türkiye'nin hastanelerde esir kalınan bir ülkeyken, şu anda çok iyi noktalara geldiğini belirterek, iktidarlarından önceki dönemlerde yaşanan sorunlara değindi.

Şu anki başarıların AK Parti kadrolarının başarısı olduğunu, bu bayrağı bir mertebe yukarı dikmeleri gerektiğini, kendilerinden bunun beklendiğini aktaran Şen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hakikate hizmet eden bir siyaset yapmak varken, yalana hizmet yapanların ne halde olduklarını görüyoruz. Buna da 'dur' demenin vaktidir. Burada AR-GE Eğitim Başkanlığına düşmektedir. Biz yalan konuşmayacağız, bilim felsefesinin ve felsefenin diliyle konuşacağız. Bilimsel veriler üreteceğiz, bu temelde bizler o temelde siyasal stratejiler üreteceğiz, o stratejiler temelinde bunları hep beraber yapacağız. O stratejiler temelinde uygulama politikaları ve çok verimli modellemeler gerçekleştireceğiz ve partimiz 2023 seçimini kazanacak. Burada en önemli itici güç sizlersiniz. Bunu sizlerden bekliyorum. Bunu Genel Başkanımız, halkımız bizden bekliyor. AR-GE ve Eğitim Başkanlığı olarak en üretici ve itici güç biz olurken, 2023 seçimlerinde 2024 seçimlerini de kazanacağız. 2023'te ortaya koyduğumuz başarıyla 2024 seçimleri bir yıl öncesinden bitmiş olacak."