20-11-2021 15:24:59

"2023'ü kazanacağız"

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca, parti üyelerine yönelik Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Teşkilat Akademisi" eğitim programında konuştu.

Şen, "Mottomuz, 'Bu hikayenin kahramanı sensin'. Bu hikayenin kahramanı sizlersiniz. Öyleyse bu özne, inancını, coşkusunu, heyecanını motivasyonu tazeleyecek ve savunma hattından çıkacak, taarruz hatlarına geçecek. 'Sefer sefer sefer, zafer zafer zafer' diyecek ve 2023'ü kazanacağız." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de geleceğe umutla bakan kadroların bireyleri olduklarını belirterek, eğitimden alacakları bilgileri hemen sahaya inerek vatandaşlarla paylaşacak olmanın heyecanını taşıdıklarını anlattı.

İl Başkanı Yunus Tever de programın hayırlara vesile olması temenni ederek, "Eğitim programları ışığında çalışmalara devam ediyoruz. Her zaman AK Parti'mize, Cumhurbaşkanımıza güç vermiş, omuz vermiş, destek olmuş Sakarya teşkilatları olarak, 2023 seçimlerinde de en yüksek desteği vermek için canla başla çalışan teşkilat mensuplarına sahibiz. Bu eğitimlerde çok kıymetli veriler elde edeceğiz ve 2023 seçimleri için çalışmalarımızı bu veriler ışığında yürüteceğiz." ifadelerini kullandı.

Programda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilat mensuplarına yönelik video mesajı da izletildi.

Basına kapalı devam eden eğitim programında Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Siyasal İletişim ve Yeni Medya" konulu konuşma gerçekleştirdi.