21-07-2021 23:58:50

"25 ilçeyi ak belediyecilikle tanıştıracağız"

Genel Sekreterimiz Fatih Şahin, Ankara İl Başkanlığınca düzenlenen parti içi bayramlaşma programına katıldı.

Burada konuşan Şahin, salgının etkisinde geçirilen son bayram olması temennisinde bulunarak maske, mesafe ve temizlik kurullarına uygun şekilde bayramlaştıklarını söyledi.

Salgını yavaş yavaş geride bıraktıklarını, rutin programlarına dönmeye başladıklarını ifade eden Şahin, "Siyasete de adım adım programımıza dönmemiz gerekiyor. Siyasete tatil olmaz, daha yoğun bir şekilde Ankara'nın 25 ilçesinde kapı kapı dolaşacağız. Salgın nedeniyle gidemediğimiz hemşerilerimizle kucaklaşacağız, dertlerine derman olacağız." ifadelerini kullandı.

Şahin, 14 Ağustos'ta AK Parti'nin kuruluşunun 20. yılını kutlayacaklarını belirterek, her geçen gün AK Parti'nin genç, dinamik ve enerjik parti olmaya devam ettiğini kaydetti.

Teşkilatlar sayesinde daha nice yıllar Türkiye'ye hizmet edeceklerini ifade eden Şahin şöyle devam etti:

"Kurulduğu günden bu yana Ankara teşkilatları, hep örnek teşkilat olmuştur. Birlik ve beraberlik içinde çok güzel çalışmalar yaptık, önemli başarılara imza attık. Ankaralılar da seçimlerde bize teveccüh gösterdi. Şimdi önümüzde iki imtihan var, 2023'te yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri. İnşallah Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçeceğiz ve Meclisteki çoğunluğu da alacağız. Yerel seçimlerde ise büyükşehir belediye başta olmak üzere, Ankara'daki 25 ilçeyi ak belediyecilikle tanıştıracağız. Çankaya dışında diğer ilçelerde en az bir kez, bazılarında ise sürekli belediyeleri kazandık. İnşallah Çankaya da dahil bütün belediyeleri kazanacağız."

Salgın döneminde bakanlıkların yoğun çalışmaları sayesinde gereken önlemlerin aldığını hatırlatan Şahin, bu dönemde kararların hızlı uygulanmasının temelinde Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sisteminin bulunduğuna dikkati çekti.

Şahin, bu sistem sayesinde belirlenen ihtiyaçlara zamanında cevap verildiğini sözlerine ekledi.