14-08-2022 16:39:21

“AK Parti, bugüne kadar hep hizmet ve birbiri ardına açtığı eserlerle öne çıkan bir parti oldu”

Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir, AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Twitter üzerinden "Bir olduk, 21 olduk" etiketiyle kutlama mesajı yayımladı.

Erkan Kandemir, AK Parti'nin bugüne kadar hep hizmet ve birbiri ardına açtığı eserlerle öne çıkan bir parti olduğuna işaret ederek, "Bundan 21 yıl önce Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye sevdasıyla çıktığımız bu yolda sadece hayal kurmakla kalmadık, hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdük." ifadelerini kullandı.

21 yıllık siyasi yürüyüşlerinde AK Parti'yi millete hizmet yolundan alıkoymaya çalışan darbelerden vesayetçi yapılara, terör örgütlerinden fitne odaklarına kadar tüm engelleri, milletin desteğiyle birer birer aştıklarını belirten Kandemir, şunları kaydetti:

"Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkesi aynı muhabbetle kucaklıyoruz. AK Parti, geçtiğimiz 21 yıl boyunca olduğu gibi bugün de istikrar ve güvenden, adalet ve demokrasiden taviz vermeden ülkemize büyük hizmetler ve önemli projeler kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz 20 yıldaki iktidarımız döneminde ülkemizi nasıl her alanda büyütmüş ve güçlendirmişsek, 2023, 2053 ve 2071'e giden süreçte de Hakk'a ve halka hizmet yolundan sapmadan aynı iradeyi ortaya koymaya devam edeceğiz."