04-12-2021 20:20:25

"Artık güçlü bir Türkiye var"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı tamamlanan toplam 75 projenin toplu açılış töreninde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla süratle tamamlanan yatırımların toplu açılışı için bir arada olduklarını ifade ederek, hizmete açılacak tesislerin şehre, ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Siirt'in kültür, tarih, tarım ve hayvancılık kenti olduğunu belirten Pakdemirli, ülkenin bereketli şehri Siirt'in Bakanlığın da daima göz bebeği olduğunu aktardı.

Pakdemirli, Türkiye Cumhuriyeti'nin her zaman milletinin yanında olduğunu ifade ederek, "Kimse endişelenmesin, üzülmesin, artık güçlü bir Türkiye var. Ne mutlu bize ki milletin derdiyle dertlenen, sevinciyle mutlu olan bir Cumhurbaşkanımız var. Milletin arkasında önce Rabb'imiz sonra da her hal ve şartta önce millet, önce memleket diyen Recep Tayyip Erdoğan var. 19 yıldır hizmetleriyle vatandaşın gönlünde yer eden, Türkiye'nin kalkınmasını şiar eden bir hükümetimiz var. Yüce Rabb'imiz taş üstüne taş koyan, çalışan, emek veren herkesten razı olsun." diye konuştu.

Son 19 yılda Siirt dahil tüm şehirler için büyük kalkınma projeleriyle büyük sorumluluk aldıklarını dile getiren Pakdemirli, çok çalışmak ve üretmek için söz verdiklerini, verdikleri sözü de tuttuklarını kaydetti.

Pakdemirli, devleti yönetmenin büyük sorumluluk olduğuna dikkati çekerek, "Bu bilinçle Siirt'imize, ülkemize daima sahip çıktık. Bugün de yüce Türkiye Cumhuriyetimizin menfaatleri bizim için her şeyin üzerindedir. Biz bu vatana son 19 yılda çok büyük hizmetler kazandırdık. Bakanlık olarak da bugün Şirvan Barajımızın açılışını yapacağız." şeklinde konuştu.