24-10-2020 18:41:29

"İnşallah ülkemizin önü açık"

Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Kadir Has Stadyumu'nda düzenlenen Kayseri 7. Olağan İl Kongremize katıldı.

Sarıeroğlu, kongrelerin kendileri için birer demokrasi şöleni olduğunu söyledi.

Zor bir süreçten geçtiklerini, salgın koşullarında kongreleri icra ettiklerini belirten Sarıeroğlu, "Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı var. Ümmetin, mazlum ve mağdur coğrafyalardaki kardeşlerimizin bizlere ihtiyacı var. Sorumluluğumuz büyük, yükümüz ağır. Biz teşkilat mensuplarına düşen, Sayın Cumhurbaşkanımızın, liderimizin yükünü hafifletmek. 19 yıldır bu doğrultuda birlik, beraberlik içerisinde kardeşlik hukukumuzla bir aile olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Allah'a hamdolsun, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine Türkiye'mizi eserlerimizle, icraatlarımızla donattık." diye konuştu.

Salgınla mücadele ederken bir yandan da reformları devam ettirdiklerini vurgulayan Sarıeroğlu, şunları kaydetti:

"Sizlerin yakından takip ettiği gerçekten tarihi günlere hep birlikte şahitlik ettik. Ayasofya'nın zincirleri liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız sayesine kırıldı. Ardından gördünüz, Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmeler, Libya'da yaşanan gelişmeler ve en son Karadeniz'de Oruç Reis'imizle, Fatih'imizle, Kanuni'mizle başlattığımız yeni süreçte çok önemli bir sonuçla karşılaştık. Bir doğal gaz bulma sürecimiz oldu. İnşallah ülkemizin önü açık. 2023'e bu gelişmelerle, ekonomimizle atacağımız adımlarla, hayata geçireceğimiz reformlarla 83 milyonumuzun huzuru, refahı, mutluluğu, güvenliği için yine birlik beraberlik içerisinde hataya geçireceğimiz çalışmalarla Türkiye'yi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şaha kaldırmaya devam edeceğiz. Burada bize düşen birlik, beraberlik, kardeşlik. Bunu da zaten bugüne kadar tüm Türkiye'ye göstermiş bir partinin, büyük bir davanın mensuplarıyız. Allah bu yolda yolumuzu açık eylesin, gücümüze güç katsın diyorum. Kardeşliğimizi, bu güzelliklerimizi daim eylesin diyorum."