01-01-2022 13:43:37

"Mevzu basit, kazanacağız"

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitim programının açılışında konuştu.

Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" temasıyla gerçekleştirilen AK Parti Teşkilat Akademisi'nin İstanbul eğitim programları başladı.

Şen, "Aslında bu hikayenin kahramanı Recep Tayyip Erdoğan. Peki neden hikayenin kahramanı sensin diyorum? Çünkü sen de bir Tayyip Erdoğan'sın mevzu bu. Bunu kavrayacağız. Tayyip Erdoğan nasıl çalışıyorsa öyle çalışacağız. O nasıl gayret ediyorsa öyle gayret edeceğiz. O nasıl yorulmuyorsa biz de öyle yorulmayacağız ve kazanacağız." dedi.

Mustafa Şen, 2023'te seçimi kazanacaklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı olacağını, teşkilatın bunu başaracağını ifade ederek, "Girmiş olduğu her seçimi kazanmış bir teşkilatın ve liderin yol arkadaşı, o teşkilatın mensubu birisi olarak, ben nasıl savunma hattında olabilirim? Benim ne işim var savunma hattında? Bana yakışan taarruz, sefer, zafer. Zafer evinde oturana nasip olmuyor. Zafer seferde olana" diye konuştu.

"Ama bana şu soruyu sormayın, nasıl kazanacağız? 'Nasıl'ı çöpe at. Kazanacağız. Nasılı yok? Kazanacağız. Çünkü başka yolu yok. 'Niçin kazanalım? Hep biz mi kazanacağız?' Bundan sonraki seçimleri kazanmayacaksan, bu zamana kadar olan seçimleri niye kazandın ki? Daha öteye gitmeyeceksen buraya kadar niye geldin ki? O yüzden soru yok. Nasıl kazanacağız, niye kazanacağız, neden kazanacağız? Onların hepsini çöpe... Kazanacağız ve Tayyip Erdoğan yeni Cumhurbaşkanımız olacak."

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, eğitimlerin hayırlı olmasını temenni ederek sözlerini sonlandırdı.

Programda, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı Başkan Yardımcıları ve partililer yer aldı.

AK Parti Teşkilat Akademisi'nin İstanbul'daki eğitim programları yarın sona erecek.