14-06-2022 15:15:59

"'Sandık milli iradenin yıkılmaz kalesidir' diyen Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıktığımız bu kutlu davada elimizden geleni yapacağız"

Eskişehir İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Seçim İşleri Başkanlığı Eskişehir İl İstişare Toplantısı teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Zihni Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti seçim kurulu üyelerinin bulunduğu toplantıda, sandık kurullarının önemi ve dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı.

Yavuz, burada yaptığı değerlendirmede, 2023 seçimlerine dair önemli hususlara değinerek, bu süreçte teşkilat mensuplarına büyük görev düştüğünü belirtti.

Ali İhsan Yavuz, şunları kaydetti:

"'Sandık milli iradenin yıkılmaz kalesidir' diyen Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıktığımız bu kutlu davada elimizden geleni yapacağız. 2023 seçimleri atmosferine girerken, siz teşkilat mensuplarımıza çok büyük görevler düşüyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

İl Başkanı Zihni Çalışkan ise AK Parti Eskişehir Teşkilatı olarak saha çalışmalarına durmaksızın devam ettiklerini belirterek, "Teşkilat demek aile demektir. Ailemizle birlikte Eskişehir'de kapı, kapı dolaşıp hemşehrilerimizin gönüllerine girmeye gayret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz 20 seneden bu yana her zorluğu nasıl atlattıysa Allah'ın izniyle aynı ve kararlı şekilde yoluna devam edecektir. Hiç kimsenin endişesi olmasın. İlk günkü aşkla hedefimiz 2023." dedi.

Basına kapalı yapılan istişare toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı sonunda Zihni Çalışkan, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a günün anısına tablo hediye etti.