31-10-2020 16:21:49

"Türkiye artık eski Türkiye değil"

Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen 7. Olağan kongrede konuştu.

Demiröz, İzmir'de yaşanan depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa dileyerek, bugün devletin tüm gücüyle İzmir'de depremzedelerin yanında olduğunu ifade etti.

Van'ın depremden sonra yeniden inşa edildiğinin, çok büyük yatırımların yapıldığının altını çizen Demiröz, şunları söyledi:

"Genel başkanımız 'Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedi ve 20 yılda hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Vesayet odaklarıyla mücadele edildi. Yakın zamanda Ayasofya gibi yılların kanayan yarası sarıldı ve ibadete açıldı. Bunlar kolay değil. Türkiye, dünyada sözü geçen bir ülke haline geldiyse, bunda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın payının ne kadar büyük olduğunu herkes biliyor. Aramıza nifak sokanlar Van'ımızı, bölgemizi bu hale getirdi. Artık Türkiye eski Türkiye değil. Mazlumların mağdurların bir lideri var ve onun arkasında kilitlendikçe Türkiye'nin hiç kimse bileğini bükemez. Macron iç siyasette yapamadığını başka şeylerde arıyor. Fransa'nın Kıbrıs'ta ne işi var. Avrupa Birliği yıllardır Türkiye'yi bekletiyor. Bize muhtaç olacaklar. Bunu herkes görecek. Bu fitne yuvaları dün bizi Türk, Kürt diye ayırdılar. Bugün Türkiye'yi dünyadan ayırmaya çalışıyorlar. Buna fırsat vermeyeceksiniz. Birlik içinde Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olarak ülkemizin hedefleriyle Türkiye'yi lider ülke yapacağız.”