11-10-2019 17:19:03

"Türkiye olarak bu süreçten başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz"

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Adana Temsilciliği, düzenlenen törenle hizmete girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, törende konuşma yaptı.

Sarıeroğlu, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Adana Temsilciliğinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Şanlıurfa ve Mardin'de, sivillerin YPG/PKK'lı teröristlerce şehit edildiğini belirten Sarıeroğlu, "Bir askerimizin de şehit haberini aldık. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum." diye konuştu.

Sarıeroğlu, harekatın önemine değinerek, şunları söyledi:

"Terörün ne olduğu çok iyi biliyoruz ülke olarak. Bunun acısını 40 yıldır yaşıyoruz. Bölgemize huzur getirmek ve sınırlarımızın güvenliğini sağlamak için, 82 milyon vatandaşımızın geleceğinden emin olarak hayatını sürdürmesi için başlatılan, bölgemizde oluşturulmaya çalışılan terörle ilgili yapılanlara karşı gerçekleştirilen bu harekatın inşallah başarıyla sonuçlanacağına, askerimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin (TSK) bu süreçten muzaffer olarak çıkacağına inanıyoruz. Nasıl Zeytin Dalı Harekatı'nda bir kahramanlık destanı yazdıysak, Fırat Kalkanı Operasyonu'nda nasıl kahramanlık destanı yazdıysak yine milli birlik ve beraberlik ruhuyla inşallah Türkiye olarak bu süreçten başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz. TSK mensubu tüm Mehmetçiklerimizi önce Allah'a emanet ediyoruz. Dualarımız onlarla, Rabbim onları muzaffer eylesin inşallah."

"Güzel çalışmalar yapacağız"

KADEM'in çok güzel bir hikaye yazdığını anlatan Sarıeroğlu, şöyle devam etti:

"KADEM'e yapacağı çalışmalarda destek olacağız. Güzel, yenilikçi, farklı, özgün projelerle güzel hikayeler yazıp güzel çalışmalar yapacağız. Hükümetimizin kadın konusu, en önemli gündem maddelerinin birisidir. Amasız-fakatsız, AK Parti iktidarının devrim niteliğinde çalışma yaptığı en temel alanlardan bir tanesidir kadın konusu."

Sarıeroğlu, AK Parti'nin kadın konusundaki çalışmalarından bahsederken, sağlıktan eğitime, iş gücü piyasasından siyasete kadar her alanda hemcinslerine karşı teşvik edici güçlü çalışmalar gerçekleştirildiğini dile getirdi.