BASIN AÇIKLAMASI
Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, son günlerde gündemi meşgul eden Sn. Sümeyye Erdoğan üzerinden Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı bir terör örgütüyle bağdaştırma kampanyasını kınadığını duyurmuştu. Bugün de Genel Merkez önünde Kadın Kolları Başkanı Sn. Azize Sibel Gönül bir basın açıklaması yapmıştır.
Milletvekillerimiz, il ve ilçe kadın kolları başkanlarımız ve bazı sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği basın açıklamasında 4 milyon 200 bini aşan üyelerimiz adına CHP’nin yürüttüğü bu yalan ve iftira dolu kampanya yüzünden Sümeyye Erdoğan’dan, Cumhurbaşkanımız ve ailesinden kamuoyu önünde özür dilemesi istenmiştir.
Sert eleştirilerin yer aldığı ve CHP’ye ilkeli siyaset yapması konusunda uyarıların bulunduğu basın açıklamasının tam metni için buraya tıklayınız.