“AK Parti döneminde kimse fikrinden, siyasi düşüncesinden dolayı hiçbir kısıtlamaya maruz kalmadı”

Muş, Türkiye'nin büyümesi noktasında birçok alanda yatırımlar yapıldığını, özgürlükler, demokratikleşme, hukuk devleti konusunda da çok büyük dönüşümlerin yaşandığını ifade etti.

Muş,AKPartidöneminde kimsenin fikrinden, siyasi düşüncesinden dolayı hiçbir kısıtlamaya maruz kalmadığını dile getirerek, "İnsanlar fikrini, kanaatini, siyasi düşüncesini rahat bir şekilde ifade edebileceği bir ortamaAKParti'nin yapmış olduğu uygulamalar sayesinde kavuştu. Bugün Türkiye çevresinde yaşanan sıkıntılar, çevresinde olan ateş çemberine rağmen hem büyümesini hem birlik beraberliğini koruyabiliyorsa Adalet ve KalkınmaPartisi'nin bu süreçte önemli bir emeği vardır." diye konuştu.

Kongreye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya,AKPartigenel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve çok sayıdapartili katıldı.

Kongrede görevi Sebahattin Kayaş'a devreden Ayhan Özgürel ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye takdim etti.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...