Yükleniyor...

1965 Malatya / Akçadağ İlçesi doğumludur. Baba adı Memet anne adı Fatma’dır. Ziraat Mühendisi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesini mezunudur. Tekstil ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinde yöneticilik yaptı. Siyasi hayatına; Refah Partisi Adana İl Başkan Yardımcısı olarak baş

Kozan – 1966, Ömer, Emine. Kamu Yöneticisi; AÜ İşletme Fakültesini bitirdi. Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yönetim ve organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı. Adana İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığı, Sofulu Belde Belediye Başkanlığı, Sarıçam Belediye Başkanlığı, Çev

7 Haziran 1979 tarihinde Adana'da doğdu. Baba adı Şadi, anne adı Kadriye’dir.İlk, orta ve lise eğitimini Adana'da tamamladı. Çalışma Ekonomisti, Gazi Üniversitesi İktisadive İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünü bitirdi.Lisansüstü eğitimine devam etmektedir.2008-

27. Dönem Adana Milletvekili. 4 Ocak 1976'da Kâhta'da doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Makbüle'dir. Avukat; İlk, orta ve lise tahsilini Adana'da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Erzincan Hukuk Fakültesini bitirdi. Çukurova Üniversitesinde Özel Hukuk alanında yüksek lisansını yaptı. 2002 -2004 arası

Adana / Kozan - 1970, Hasan, Gülcan. Ekonomist; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde formasyon eğitimi aldı. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yerel Yönetimler ve Siyaset Bilimi alanında yük

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.