3 Aralik Dünya Engelliler Günü
HOTAR ENGELLİ SPORCULAR İLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet HOTAR, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Engelli Milli Sporcular ile bir araya geldi. AK Parti iktidarında engellilere verilen destekleri anlatan Hotar; “Tüm sporcularımızın Uluslararası arenada kazandıkları başarı bizleri gururlandırıyor. Özellikle engelli sporcularımızın başarıları büyük bir gurur kaynağımız.“ dedi.
HOTAR ENGELLİ FEDERASYON VE KONFEDERASYONLARINI MİSAFİR ETTİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet HOTAR, Engelli Federasyon ve Konfederasyonları misafir etti. Hotar; "AK Parti iktidarlarına kadar sosyal hayatın içinde göremediğimiz Engellilerimiz temel politika alanlarımızı oluşturdu, Engelli vatandaşlarımızın sorunları bizlerin sorunları oldu." dedi.
HOTAR ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet HOTAR, Engelli vatandaşlarımızın taleplerini dinledi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli vatandaşlar ile bir araya gelen Hotar, Vatandaşların taleplerini dinleyip istekleri üzerine bol bol fotoğraf çektirdi.