Yükleniyor...

Afyon AK Gençlik’ten Egitime Destek

 

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı başlamadan önce AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları eğitime destek vermek amacıyla Köprülü Şehit Ramiz Demir Ortaokulu sınıflarını ve okul bahçesinin  duvarlarını  boyadı. 

Yaklaşık  25 kişilik ekipten erkekler sınıfların duvar ve taban boyasını yaparken, bayanlar da , bahçe duvarına çizilen şekilleri boyayarak okulu renklendirdi.

Her şey çocuklar için kampanyasıyla yola çıkan Ak Gençlik, geleceğin söz sahipleri çocukların eğitiminin her şeyden önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Yaklaşık 3 saatlik çalışma ile biten boya işlemi sonucu okul ,yeni görünümüne kavuşurken, okul bahçesini boyadıkları renkli şekillerde okula ayrı bir renk kattı.

Böylelikle Okul  2014 -2015 Eğitim ve Öğretim Yılına hazır hale gelmiş oldu.

Yanlarında getirdikleri okuma kitaplarını da okula bağışlayan İl Gençlik Kolları üyeleri, ilerleyen dönemlerde de yardımcı ders kitaplarını temin ederek, Köprülü köyü okuluna bağışlama hedeflerinde olduklarını belirttiler.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.