Yükleniyor...

“Aranizda asla fitneye firsat vermeyin”

 

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya’daki bir otelde dün basına kapalı gerçekleşen Eylül Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı’na katılan Genel Başkan Yardımcısı Ataş, yaptığı konuşmada, teşkilatlarda uyumun çok önemli olduğunu, Antalya teşkilatını diğer illere örnek teşkil edecek bir uyum içinde gördüğünü belirtti.

Antalya teşkilatının koyduğu hedeflere, yakaladığı bu uyum ile ulaşacağına inandığını vurgulayan Ataş, şunları kaydetti:

"Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu bir partide siyaset yapıyoruz. Onun kurduğu partide siyaset yapmak sorumluluk gerektiriyor. Onun çalışmasına ayak uyduracak bir performansla çalışmayı gerektiriyor. Onun için bize durmak yakışmaz, çalışmak yakışır. Antalya, 2002 yılından bugüne oylarını en çok artıran illerimiz arasında yer almıştır. Türkiye’deki diğer teşkilatlarımızın hepsi böyle bir artış sağlamış olsaydı bizim oy oranımızın asgari yüzde 68 olması lazımdı. Antalya için bu oy oranı yeterli mi? Değil. Antalya’da en az yüzde 50 oy aldığımız zaman rahat bir nefes alır, hedefimize de ulaşırız. Bu zemini sağlayabilir miyiz? Bu teşkilat eğer oylarını yüzde 100 artırabilmişse sağlar. Ben buna inanıyorum, inanırsak sağlarız."

Ataş, gelecek seçimler için yeni bir çalışma planladıklarını, bu çalışmada AK Parti teşkilatı olarak en başarılı illerden birisi olan Antalya’yı pilot bölge seçip, ilk uygulamayı burada hayata geçirmeyi düşündüklerini söyledi.

"Fitneye fırsat vermeyin"

15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye’ye karşı bir işgal girişimi olduğunu ve tehlikenin bitmediğini ifade eden Ataş, şöyle devam etti:

"Versiyon değiştirerek başka metotlarla yeniden bunun denemelerini yapabilirler. Buna karşı hazır olmamız gerekiyor. Şimdi ne yapıyorlar? ’AK Parti içindeki FETÖ’cüleri ne zaman temizleyecek’ diyerek ortalığa fitne ateşi atıyorlar. AK Parti teşkilatları dedikodu teşkilatları değildir. Aranızda asla fitneye fırsat vermeyin. Birlik ve beraberliğinizi her zamanki gibi koruyun. Bizi Allah’ın gücünün dışında hiçbir güç yıkamaz. Birbirimize kapı gibi güveneceğiz, demir gibi birbirimize sarılacağız. Hiçbir güç bizi dışarıdan etkileyemeyecek. Bugüne kadar bizi demokratik yöntemlerle yıkamadıkları için, demokratik olmayan yöntemlere başvurdular. Onlarla da bir sonuç alamadılar. İnşallah alamayacaklar da. Oyunlara gelmeyeceğiz. Biz kendi kendimizi yönetecek iradeye sahibiz, çünkü biz AK Parti’yiz."

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.