Yükleniyor...

“Bazilari siyasi amaçla Türkiye’nin iç ve dis düsmanlarindan medet ummaktadirlar”

 

Kaya, bazı basın yayın organlarında Yalova Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a ilişkin haberin yer aldığını anımsattı.

"Haberle ilgili yapılan incelemede, iddia sahibi kişinin gayri yasal talebinin belediyeden karşılık bulamamasından kaynaklanan husumet olduğunun görüldüğünü" vurgulayan Kaya, mahkeme zabıtlarının da bu doğrultuda olduğunu kaydetti.

Kaya, "AK Parti olarak FETÖ ile mücadeleyi maalesef tek başımıza yürütüyoruz ancak bazıları siyasi amaçla Türkiye’nin iç ve dış düşmanlarından medet ummaktadırlar. Bu oyunlarına gelmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin, FETÖ ile mücadeleyi her alanda yürüttüğüne dikkati çeken Kaya, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar yaptığımız soruşturmalarda 7 belediye başkanı, 48 meclis üyesini ihraç ettik. Türkiye genelinde AK Partili belediyelerdeki tüm personel başkanlarımız tarafından FETÖ iltisakı yönünden incelenmiş tespit edilenlerin ilişiği kesilmiştir. Bu çalışmalarda hukuki süreç beklenmeksizin, partimiz disiplin kurulu kararıyla işlem yapılmaktadır. Diğer partilerin de kendi içlerinde FETÖ temizliğini yapmalarını bekliyoruz ancak hala bir şey yaptıklarını görmedik. Nitekim muhalefetin FETÖ ile ilişkilerini kendi partili vekilleri de zaman zaman ikrar etmiştir."

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.