12-03-2019 01:38:41

“CHP zihniyeti ile kol kola yürüyenlere prim vermeyin”

Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Hakan Bahadır'ın projelerinin anlatıldığı toplantıda konuştu.

Demiröz, 31 Mart'ta Bahçelievler'de bir bayrak değişimi yaşanacağını, Bahadır'ın AK Parti belediyecilik hizmet çıtasını çok daha yukarılara taşıyacağını söyledi.

31 Mart'ta İstanbul'da AK Parti belediyelerinin sayısının daha çok aratacağına inandıklarını kaydeden Demiröz, "31 Mart gecesi Türkiye'de, İstanbul'da AK Parti ve Cumhur'un rüzgarı esecek inşallah." dedi.

Demiröz, "Diğer adaylara soruyorsun 'kimin adayısın?', 'ben kimsenin adayı değilim, ben İstanbul adayıyım' diyor. Ama seni aday gösteren bir yapı var. Kim bu yapı? CHP, HDP, İYİ Parti, hepsi işin içinde. Ama bunu söyleyemiyor. Neden söyleyemiyor. Korktuğu bir şey mi var? Onun için ne olduğunu söyleyeceksin. Çıkmayacaksın o zaman o yola. Partinin ittifak yaptığı kişilere bakacaksın. Bugün ittifak yapanlara bakıyoruz. Adına Millet İttifakı diyenlerin milletle alakası yok. Sadece takiye yapıyorlar. Millete hizmetkar olsun. Bunu yapan kim? Bunu yapan Cumhur İttifakı." diye konuştu.

Milletin yanında yer aldıklarını, milletin hizmetkarı olmaya devam edeceklerini dile getiren Demiröz, şöyle konuştu:

"Bu CHP zihniyeti bugüne kadar ne yaptı, millete hizmet etti mi? Etmedi. Sadece çukur, çamur siyaseti yaptı. Allah bunlara fırsat vermesin, ellerine geçse, bunlar bizim camilerimizi kapatır, bunlar bizi sokağa da çıkarmaz. Yapmadılar mı? 28 Şubat'ı unutmadık. 28 Şubat darbesini yapan da bu CHP zihniyetiydi. Refah-Yol iktidarı zamanında başörtülü vekili Meclisten atan da bu CHP zihniyetiydi. Bunları unutmayacağız. CHP zihniyeti ile kol kola yürüyenlere prim vermeyin. Bu terör uzantılarıyla hareket eden, adını siyasi parti diye adlandıranlara boyun eğmeyin. Biz bugüne kadar herkesin oyunu aldık. Doğudan batıdan, kuzeyden, güneyden. Hiçbir zaman ayırımcılık yapmadık. Kürtlerin temsil makamı o siyasi parti değildir. Terör uzantılarıyla hareket eden bir parti bizim Kürt vatandaşlarımızı asla temsil edemez. Biz bu ülkede yatırım yaparken doğu, güney diye hiçbir zaman ayırımcılık yapmadık. Doğu ve Güneydoğu'ya milyarlarca dolar yatırım yaptık. AK Parti olarak seçmenlere aktif bir şekilde ulaşacak, bu ayak oyunlarını ve bu tezgahları anlatacağız."