Denizli Il Baskanligi binasi hizmette
Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası kapsamında Denizli’de bulunan Başbakan Erdoğan, Özay Gönlüm Meydanı’nda düzenlenen mitingin ardından AK Parti Denizli İl Başkanlığının yeni hizmet binasına geldi.
Erdoğan, "Teşkilatımızın yeni hizmet binası partimiz için, Denizlimiz için, ülkemiz için, milletimiz için demokrasimiz için hayırlara vesile olsun diyorum. Bu dua ve temenniyle kurdeleyi kesiyorum. Ya Allah, Bismillah" diyerek binanın açılışı gerçekleştirdi.
Açılışta Başbakan Erdoğan’a, eşi Emine Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım, milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de eşlik etti.
Bir süre yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Başbakan Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile otobüse geçerken kendisini bekleyen ve yaşının 88 olduğu öğrenilen Havva Darıcı’nın elini öptü ve çevredeki vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi.