21-07-2019 14:35:26

Genel Başkan Yardımcımız Sayın Jülide Sarıeroğlu bölge milletvekillerinden oluşan bir heyet ile Düzce’de afet bölgesini  ziyaret etti

Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Jülide Sarıeroğlu beraberinde bölge milletvekillerinden oluşan bir heyet ile sel felaketi sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak ve afet bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Düzce’yi ziyaret etti.

İlk olarak Düzce İl Başkanlığında basın açıklaması yapan Sarıeroğlu, açıklamanın ardından Düzce AK Parti milletvekillerinin de bulunduğu heyet ile AFAD İl Müdürlüğü Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, afet bölgesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantıda iki ekip halinde çalışmaları yürüteceklerini belirten Sarıeroğlu,  bir ekibin Akçakoca'da bulunacağını, diğer ekibin ise Cumayeri'ni ziyaret edeceğini belirtti.

Sarıeroğlu ve beraberindeki milletvekilleri Akçakoca ilçesinde selden etkilenen merkezi ve köylerini ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve partililerle Merkez Camisi altındaki iş yerlerini ziyaret eden Sarıeroğlu, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti. Esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyen Sarıeroğlu, hasar tespit çalışmalarının en kısa sürede yapılacağını söyledi.

Şehir merkezinden geçen Çivi Deresi'nin etrafındaki mahallelerde zarar gören evlerin olduğu bölgeye ve köylere de giden Sarıeroğlu, vatandaşlara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Heyetin AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin'den oluşan diğer ekibi ise Cumayeri İlçe merkezi ve köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.