"Hedefimiz yaptigimiz isin daha iyisini gerçeklestirmek"
Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan Göbeklitepe Kültür Evi ve Parkı’nın hizmete açılması dolayısıyla düzenlenen törende konuştu.
Usta, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Partisinin her yerde olduğu gibi Şanlıurfa’da da güzel hizmetler ürettiğini belirten Usta, "Hedefimiz her zaman yaptığımız işin daha iyisini gerçekleştirmek. 2023 hedeflerimize giderken bütün belediyelerimizin hizmetlerini aksatmaksızın, mazeret üretmeksizin çözüm üretmesini hedefliyoruz. Sorunları büyütmeden çözerek, vatandaşlarımıza hizmet üretmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.
Usta, tesislerin hizmete girmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.
Daha sonra Göbeklitepe Kültür Evi ve Parkı’nın açılışı yapıldı.
Törene, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Gülender Açanal, Kasım Gülpınar, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özşavlı, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de katıldı.