Yükleniyor...

“Memur-Sen’in 15 Temmuz’dan itibaren gösterdigi tepkiyi bundan sonra da gösterecegine inaniyoruz”

 

Karacan, Memur-Sen’in demokrasi dışı oluşumlara karşı gösterdiği tepkinin yadsınamaz olduğunu söyledi.

15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) belasıyla uğraşıldığını belirten Karacan, "Orada ne parti ne sendika hiçbir ayrım yapmadan 15 Temmuz’dan itibaren arkadaşlarımızı gördük ve o aynı arkadaşlarımızla beraber kol kola, yan yanaydık. İnşallah bundan sonraki süreçte de böyle olacak." dedi.

Memur-Sen’in 15 Temmuz’dan itibaren gösterdiği tepkiyi bundan sonraki süreçte de göstereceğine inandıklarının altını çizen Karacan, şunları kaydetti:

"Memur-Sen, devletinin, milletinin yanında olan, Anadolu’nun sesi ve kardeşlerimizin tercümanı oldu. Bundan sonra ilişkilerimizi daha da sıklaştıracağız. Bir şekilde sizin sendikaya mensup olan arkadaşlarımızın ’nasıl işlerini kolaylaştırırız, nasıl faydalı oluruz?’ Bunun gayreti içerisinde olacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte daha fazla diyalog içerisinde vatandaşlarımızın ve üyelerinizin hakları için elimizden geldiğince gayret gösterme çabası içerisinde olacağız. Gönül kapımızın da genel merkez kapımızın da açık olduğunu beyan etmek isterim."

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.