Yükleniyor...

Müezzinoglu, tarihi Arasta Çarsisi‘nda esnafin bayramini kutladi

 

Müezzinoğlu, Bulgaristan’ın Kırcaali kentinde katılacağı iftar programı öncesi, Tarihi Arasta Çarşısı’nda esnafla bir araya geldi. Esnafla bayramlaşan Müezzinoğlu, vatandaşların istek ve sıkıntılarını da dinledi. 

Selimiye Camisi’nde ikindi namazını kılan Müezzinoğlu, cami çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırcaali’de soydaşlarla iftar programında bir araya geleceğini söyledi. 

Edirne’ye selam vermeden geçemediklerini ifade eden Müezzinoğlu, ’’Arasta Çarşısı’nda esnafımızın bayramını kutladık. İnşallah sahur programında Edirne’de olacağız. Yoğun bir ramazan programında arzu ederdik ki Edirne’ye daha fazla zaman ayıralım. Batman’da Diyarbakır’da, Güneydoğu’da yoğun programlarımız oldu. Edirne’ye ancak sahur kaldı. Tüm Edirneli hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum.’’ diye konuştu. 

Müezzinoğlu, konuşmasının ardından iftar programına katılmak için Kırcaali’ye hareket etti.  

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.