Yükleniyor...

Nevruz Bayrami ortak degerimiz

 

TBMM Genel Kurul’da, Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı ve siyasi parti grupları 21 Mart Nevruz Bayramı’nı kutladı.

Bahçekapılı, Başkanlık Divanı olarak Nevruz Bayramı’nı kutladıklarını belirterek, "Kardeşliğe ve barışa yol açması dileğiyle Nevruz Bayramı’nın tüm Türkiye’ye çiçekler getirmesini diliyoruz" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır da Balkanlardan Orta Asya’ya kadar uzanan müşterek kültür coğrafyasında yüzyıllardan bu yana  kutlanan Nevruz’un ortak değeri ve bayramı olduğunu belirtti.

Satır,şunları söyledi: "Bizler dili, dini, mezhebi, inancı, etnik kökeni ve siyasi görüşü ne olursa olsun aynı gökkubbenin altında yaşıyoruz. Nevruz Bayramı bu sarsılmaz gerçeği bizlere bir kez daha hatırlatmaktadır. Onun için bu anlamlı günü elele gönül gönüle vererek kutlayacak, birbirimize her zamankinden daha fazla sıkı sarılacağız. Başta aziz milletimiz olmak üzere müşterek kültür coğrafyamızda yaşayan tüm halkların Nevruz Bayramı’nı kutluyor, Nevruz’un barış ve esenliğe vesile olmasını diliyorum."

Satır, bu hafta sonu MHP’nin kongresini yapacağını belirterek, hayırlı olması dileğinde bulundu.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.