10-01-2019 19:11:23

"Şehirlerimizi birlik içinde yöneteceğiz"

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililere başkent için hazırladığı projelerini tanıttı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan proje tanıtım toplantısında konuşan Özhaseki, Cumhur İttifakı'nın Türkiye üzerinde dış güçlerin kurguladığı birçok oyunu bozduğunu ve bozmaya devam edeceğini söyledi.

Şehircilik yönetimine ilişkin birikimlerini aktaran Özhaseki, "Yıllarca belediye başkanlığı yapan biri olarak söylüyorum şehirler canlı organizmalardır. Onları taş ve topraklardan ibaret yapılar gibi görmek yanlış olur. Onların da bir ruhu var. Onlar bakım ve ilgi istiyor. Şehirler arasında son yıllarda kıyasıya rekabet var. Yöneticilerin değişimi takip edip, ayak uydurması lazım." ifadelerini kullandı.

Turizm açısında Ankara'nın en az turist ağırlayan başkentler arasında olduğunu belirten Özhaseki, inanç, termal, doğa ve sağlık turizmi alanlarında çalışmalar yaparak, başkenti hak ettiği noktaya taşıyacaklarını vurguladı.

Kararlar birlikte alınacak

Birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışını benimseyeceğini dile getiren Özhaseki, sözlerine şöyle devam etti:

"Şehrin temsilcileri kendi aralarında birlik olmuşlarsa ve ufuklu insanlar ise bir hedef koyup oraya doğru beraber koşuyorlarsa o şehirlerin geleceği aydınlıktır. Birbirlerine düşmüşlerse hedef, ülkü birliği yok ise risk alıp o şehri ileriye taşıyıp projelere imza atmıyorlarsa o şehirlerin işi biraz zor görünüyor.

Şehirlerimizi birlik içinde yöneteceğiz. Yönetim anlayışı olarak biz merkezli bir yönetim sergileyeceğiz. AK Parti İl Başkanı benim gözümde hangi konumdaysa MHP İl Başkanı da aynı konumdadır. Şehrin yönetiminde istişare ederek karar alacağız. Yönetim de şeffaflığı göstereceğiz. İhaleleri Kayseri Büyükşehir Belediyesinde 15 yıl boyunca yaptığım gibi canlı yayınlayacağım."