İL BAŞKANLARI

1992 doğumlu Ankara Kızılcahamamlıdır. Ticaretle uğraşmaktadır. 2014 yılında Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Şeref Öğrencisi olarak dereceyle mezun oldu. 2015 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü tamamladı. 2018 yılında ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’n

Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Yüksek Lisans Mezunudur 2017 yılı itibari ile kurmuş olduğu firmasında iş sağlığı güvenliği ve çeşitli mühendislik hizmetleri Bursa ve çevresindeki illere hizmet sunmaktadır. Siyasi hayatına üniversite yıllarında Üniak faaliyetleri ile başla

1992 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Sivaslı olup endüstri mühendisidir. 2016 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2019’dan itibaren Bahçeşehir Üniversitesi İşletme (MBA) bölümünde yüksek lisans eğitimini sürdürüyor. Konveyör bant ve kauçuk makina aksa

1994 yılında İstanbul’da doğdum. Aslen Çerkesim. 2020 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar  Üniversitesi İstatistik Bölümü’nden mezun oldum. Özel bir şirkette çalışma hayatıma devam etmekteyim.Siyasi hayatıma 2015 yılında Yalova Gençlik Kolları mahalle teşkilatında başladım. 2020 yılında Yalova Gençli

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...