MYK

1993 yılında İzmir/Konak'ta doğdu. Aslen Şanlıurfa Sivereklidir. Gediz Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Dijital dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren kendisine ait firmada yönetici olarak çalışma hayatını sürdürmektedir.  2010-2011 yılları arasında ...

1998 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Rizeli olup üniversite son sınıf öğrencisidir. 2017 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’ne başladı, şu anda son sınıftadır. Anadalına ek olarak 2018 yılında BIlgisayar Mühendisliği bölümünde çift anadala programına başlamış

1994 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Trabzonlu olup Reklam Ajansında Genel Müdür olarak görev yapmakta.2016 yılında İstanbul Arel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Necmettin Erbakan Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünde Yüksel Lisans eğitimine devam etmektedi

1995 yılında Mecitözü’nde doğdu. İç Mimar ve Çevre Tasarımcıdır. 2019 yılında Atılım Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık son sınıf öğrencisidir. İç Mimarlık ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette yönetic

1996 yılında İzmir'de doğdu. Aslen Manisalıdır. 2019 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce Uluslararası İlişkiler bölümünden yüksek onur derecesiyle birincilikle mezun oldu. Aynı yıl Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Türk Dünyası Sosyal, Ekonomik ve Siyasal

1992 Yılında İzmir’de doğdu. Dijital ajans yöneticisidir.2015 yılında Gediz Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminden mezun oldu. Yaşar Üniversitesinde İletişim alanında yüksek lisansına devam etmektedir.Siyasi hayatına 2010 yılında İzmir Gençlik Kollarında başladı. 2011-2018 yılları arasında

993 yılında Çorum’da doğan Yasin Dursun serbest avukatlık yapmaktadır. 2016 yılında Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Bölümü’nden mezun oldu. Kendi avukatlık ofisinde çalışma hayatına devam etmektedir. Siyasi hayatına 2011 yılında Ankara Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonu’nda başladı. 2

1997 yılında Malatya’da doğdu. Aslen Malatyalı olup Avukatlık yapmaktadır. Lise eğitimini Malatya Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2019 yılında Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. KVKK alanında danışmanlık hizmeti sunan bir firmada KVKK uzmanı ve avukat olarak çalışma hayatına devam etme

1992 yılında Bingöl’de doğdu. 2016 yılında Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Ekonomi ve Enerji Hukuku alanında yüksek lisans çalışmalarına devam eden Coşkun serbest avukatlık yapmaktadır.Siyasi hayatına 2010 yılında Ankara Gençlik Kollarında başladı. 2010 -

1994 yılında Burdur’da doğdu. 2019 yılında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Halen Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim dalında yüksek lisans çalışmalarını sürdürmektedir. Siyasi hayatına AK Parti Bucak İlçe Gençlik Kollarında başladı. 2009-2012

1992 yılında Kayseri’de doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden 2016 yılında mezun oldu. King’s College London ve Renmin University of China’da akademik yüksek lisans eğitimi aldı.Siyasi hayatına 2014 yılında Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkan

1995 yılında Sakarya'nın Ferizli ilçesinde doğdu. Aslen Trabzonlu olup sivil toplum çalışanıdır. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 2013-2018 yılları arasında İstanbul Yavuz Selim Vakfı'nda ilahiyat derslerini destekleyici nitelikte medrese eğitimi aldı. 2019 yılı

1991 yılında Alanya’da doğdu. Aslen Çorum İskiliplidir. 2014 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2015 yılından bu yana, kurucusu olduğu hukuk bürosunda Ankara Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Siyasi hayatına 2013 yılında Genel Merkez Sosyal Medya Koordin

1995 yılında Yozgat’ta doğdu. Aslen Yozgatlı olup Ankara’da Serbest Avukatlık yapmaktadır. 2019 yılında Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Kamu Hukuku alanında Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Siyasi hayatına 2013 yılında Yozgat/Şefaatli İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımc

1993 yılında Bolu ili Gerede ilçesinde doğdu. 2019 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden ve 2020 yılında Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Özel Bir Şirkette Yöneticilik yapmakta aynı zamanda aile şirketinde ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.Si

1994 yılında Konya’da doğdu. 2017 yılında KTO Karatay Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nden mezun oldu. Yine KTO Karatay Üniversitesi İşletme bölümüne 2017 yılında başlayıp 1 yılda lisans eğitimini tamamlayarak 2018 de mezun oldu. 2019 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden mezun old

1991 Erzurum'da doğdu. İstanbul Zeytinburnu İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Yeni Yüzyıl Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Gıda ve turizm sektöründe faaliyet gösteren, kendisine ait şirketlerde yönetici olarak çalışma hayatını sürdürmektedir. 2011-2

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...