Yükleniyor...

Cumhurbaskani Erdogan, ‘Sehrim 2023 Projesi’ni baslatti

 

Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koymayı amaçlayan projesi kapsamında yola çıkacak Bursa ve Van otobüsleri önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Karaaslan’a çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Erdoğan, Karaaslan ve ekibinin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: 

"Şehrim 2023 Projesi aynı zamanda bugünün değil 2023’e bir ön yatırım olarak da devam eden bir adım ve şu ana kadar bu tür adımları atan herhangi bir siyasi parti yok. Bir taraftan bu otobüslerimiz doğuya bir taraftan batıya gitmek suretiyle görüldüğü bu genç, dinamik, altyapısı güçlü kadroyla şehirlerimizi dinleyecekler ve şehirlerimizin görüşlerini tespit edecekler. Oradaki, özellikle halkımızın hayallerini, beklentilerini tespit edecekler. Bu tespitlerin yanında görüşler, fikirler... Bunlar çok çok önemli ve bunları gençlerimizle paylaşmak suretiyle de bize bir feed back oluşturacaklar ve bu feed back üzerinde de biz parti olarak çalışmalarımızı olgunlaştıracağız, oluşturacağız ve böylece de 2019 seçimlerine bu ön bilgilerle girme fırsatını bulacağız. Genel Başkan Yardımcıma ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum. Tüm kadronun yolu açık olsun."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasının ardından projeye yönelik temennilerin yazılı olduğu zarfların bulunduğu sandığa, "Büyük, güçlü, müreffeh Türkiye’nin mutlu, huzurlu, güzel tüm şehirlerini, bu şehirlerde yaşayan ve yaşayacak tüm vatandaşlarımı sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum." ifadelerinin yazılı olduğu zarfı attı. 

Yola çıkacak otobüslerden birisinin direksiyonuna geçerek bir süre kullanan Erdoğan, parti genel merkezi önünde partililerle fotoğraf çektirdi.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.